آرشیو مهر ماه 1402

ارائه راهکارهای برنامه ریزی درسی

روش مطالعه ریاضی دهم

۱۰ بازديد
با توجه به اهمیت بالای درس ریاضی در دوره دبیرستان به ویژه برای دانش آموزان رشته های ریاضی و تجربی، به کارگیری بهترین بهترین روش مطالعه ریاضی دهم برای تقویت پایه ریاضیات و موفقیت در کنکور بسیار اهمیت دارد.
در برنامه ریزی برای مطالعه درس ریاضی پایه دهم باید تمام سرفصل های کتاب درسی را در نظر بگیرید. به تمام مباحث به یک اندازه اهمیت بدهید.
بعضی از فصل ها یک مقطعی هستند، یعنی در یک فصل از کتاب دهم مطرح می شوند و در همین کتاب به پایان می رسند و در ریاضیات سال های بعدی نقشی ندارند. مانند مبحث الگو و دنباله.
اما بیشتر مباحث ریاضی دهم در واقع مقدمه و پیش نیازی برای ریاضی یازدهم و دوازدهم هستند.  در هر دو صورت یادگیری دقیق و مفهومی تمامی این مباحث ضروری است.
آنچه در نحوه تدریس ریاضی دهم حائز اهمیت است، این است که کتاب ریاضی 1 یکی از منابع اصلی طرح سوال کنکور در درس ریاضی است و سوالاتی که از این کتاب طرح می شود ممکن است به صورت مستقیم باشد یا ترکیبی. بنابراین شما باید مطالب را به گونه ای یاد بگیرید که در هر صورت بتوانید به سوالات این درس به درستی پاسخ دهید.
برای مطالعه درس ریاضی دهم برنامه ریزی داشته باشید. یک بازه زمانی در طول روز تعیین کنید و میزان مبحثی که باید در آن مدت زمان بخوانید را مشخص کنید.
حتما در زمان مطالعه نکات و فرمول های مهم را خلاصه نویسی و نکته برداری کنید.
از منابع آموزشی و پکیج تدریس ریاضی دهم استفاده کنید. درانتخاب پکیج دقت کنید و حتما منبعی را انتخاب کنید که جامع باشد و تمام سرفصل های کتاب درسی را پوشش دهد.
مثال های کتاب درسی را با دقت و بارها حل کنید تا در فهم کامل آن مبحث دچار ضعف نباشید.
برای اطمینان از مهارت در هر مبحثی حتما تمرینات مربوط به آن را در کتاب درسی حل کنید.
برای موفقیت در امتحانات مدرسه نمونه سوالات تشریحی هر مبحث را به عنوان تمرین تمکیلی بررسی و حل نمایید.
اگر برای موفقیت در کنکور برنامه و هدف بزرگی دارید، حتما در کنار حل تمرینات تشریحی تست های طبقه بندی شده مربوط به ریاضی دهم را هم آنالیز و حل کنید.
در جریان حل تمرین و تست قطعا با نکات مهمی برخورد خواهید کرد. این نکات را حتما در جزوه خلاصه نویسی خود یادداشت کنید.
در جریان مرور مطالب، سعی کنید از نکات و خلاصه نویسی هایی که یادداشت کردید استفاده کنید تا زمان کمتری را صرف کنید و از زمان ذخیره شده برای حل تمرینات بیشتر استفاده کنید.

اولین مطالب آزمایشی من

۶ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۶ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.